Modele twiste salau

In prima Zi am perfortat cu 9 Salai si un Biban. Salaul cu numarul 10 a executat o lumanare la minciog si ne-a lasat cu ochii in Soare. E primul Salau Acrobat pe care l-am vazut si eu si Andrei. Asta e, face parte din Pescuit. Totusi, la finalul primei zile ne SITUAM PE locul 4. Monturi pentru pescuitul cu plastice moi – in ultimul timp, crochetmodèles DIN Tara au inceput sa scoata la vanzare tot mai multe modele de naluci siliconice. De la Mister Twister si pana la Storm, toate Marcile bune si imitatiile ieftine ale acestora ISI FAC aparitia si pe piata Noastra. E un semn Bun, inseamna ca se cauta plasticele. Deci tot mai… La Sarulesti in concurs, dans primele doua zile majoritatea salailor au venit PE softuri Mangrowe Minnow 10cm (culoare Pearl, Arkansas Glow), Largo Shad 10cm (Fire Tiger, Pearl, Blue Moon) si évidente castigatoarele de anul trecut, Storm Joker Shad 10cm.

toate se caracterizeaza printr-o vibratie agresiva si o usoara rotire DIN Corp, dislocand o cantitate Mare de APA. Dans Video-UL de mai jos, Andrei prezinta pe larg acest Tip de pozitionare: Al doilea Element cheie au fost nalucile cu care am Pescuit, dans Special Talia si caracteristicile Lor. Testasem cu succes cateva mostre de la Storm la finele anului trecut, dans Special Largo Shad si Mangrowe Minnow, si eram nerabdatori sa vedem cum se comporta PE Apele de PE Valea Mostistei. PE durata antrenamentelor si a celor doua competitii, AM Pescuit in Special cu naluci soft de la 10cm in sus. Desi PE parcurs am incercat si cateva modele de 6-8 cm, gumele mari au iesit de departe castigatoare. Privind in urma, sunt doua Elemente cheie care ne-au oferit aceste rezultate. Primul este functia de AutoChart vivre un sonarului Humminbird, care permite cartografierea impecabila un zonelor pe care pescuiesti. OData testata aceasta functie, nu mai e cale de Intoarcere. In concursul de la Argova am Pescuit amandoi cu Fix trei naluci: Storm Largo Shad 10cm, Orka Shad 10cm si Orka Shad 14cm, Armate PE jiguri de 14gr.

7 si 10gr am folosit doar in zoneLe in care aveam atacuri nehotarate, la alungare, pentru ca ne permiteau sa tinem mai mult gum a dans la Zona fierbinte. Scopul acestei Expeditii, PE Langa antrenament pentru cele doua concursuri, ERA sa ne familiarzam cu Noul echipament Montat PE Barca Finval Rangy 510. Montasem PE bot un moteur Minn Kota ulterra 80, plus doua sonare, un Humminbird Helix 9 la conductrice si un Helix 7 PE bot, toate cele trei fiind légat in retea. Decidem atunci sa incercam cu Gume mai voluminoase. Eu Pun un Largo Shad 10cm, iar Andrei Ridica stacheta cu un Orka de 14cm. Dupa inca doua Maini, am un ATAC puternic, de Data aceasta sus PE Prag in APA de 2.5 m. Rotitele incep sa se invarta. Continuam cu incredere PE Gume mari si Sava e si El in Drill, PE Orka de 14cm. Guma e inhalata complet! Folosind din nou harta batimetrica, ne-am Pozitionat la perfectie PE Prag. La prima mana, Sava une peste. Si la a doua. Dupa Care un scapat unul.